Lidt om Mette

Jeg hedder Mette Jacobsen, jeg er født i 1987. Jeg bor i Børkop på Kastanjehaven 34 med min mand Lasse og vores to børn - Jeppe fra juli 2012 og Nanna fra januar 2016. Vi bor i et villa kvarter med en dejlig have og naturskønne omgivelser. Jeg er uddannet pædagog i januar 2012. For mig giver det god mening at bruge pædagogfaget i min private pasningsordning. Hos mig er der ro, rum og tid til fordybelse med det enkelte barn. Jeg støtter og guider barnet i udviklingen af dets færdigheder. Jeg tror på de små nære fælleskaber, det hjemmelige miljø og trygheden i at blive afleveret til det samme kendte ansigt hver morgen.

I min fritid nyder jeg at være aktiv. Jeg går mange ture, løber og elsker naturen omkring mig. Jeg er en social pige og bruger gerne mit netværk, når der skal trænes. Løber med løbegruppen, eller træner i skoven med veninderne både med og uden børn. Derudover er jeg et familiemenneske og nyder weekenden sammen med min familie.

 

Jeg tilbyder en fast rutine i dagligdagen og vil med vores daglige aktiviteter have fokus på de pædagogiske læreplaners 6 temaer. 

- Barnets alsidige personlige udvikling

- Sociale kompetencer

- Sprog

- Krop og bevægelse

- Naturen og naturfænomener 

- Kulturelle udtryksformer og værdier

Lidt om Karin

Jeg hedder Karin Christensen, og jeg er en årgang 1966, med en erfaren, rolig og naturlig tilgang til børn. Jeg bor på Kragelundvænget 121, Børkop, som er NaturBørns hyggelige lokaler. Jeg bor sammen med min mand Lars, og vores yngste søn Mikkel på 19 år som netop er blevet student. Vores 2 ældste børn Jesper på 26 år og Helena på 23 år bor begge i Århus sammen med deres kærester. NaturBørns beliggenhed er meget naturskøn med et rigt dyre og fugleliv.

Min uddannelse er en Handelsskole eksamen, samt en butiks- og kontoruddannelse med fokus på kundekontakt og økonomi. Jeg har senest, igennem knap 23 år, arbejdet hos SKOV Advokater i Vejle, hvor jeg har arbejdet med kunder, økonomiopgaver og lønbehandling.

Jeg har i kraft af mine egne 3 børns fødsel og opvækst, en rolig og erfaren omgang med børn, og prioriterer ro, rum og tid til fordybelse med børnene, og fokus på det enkelte barn. Mine gode og erfarne kompetencer vil helt sikkert være et plus i min omgang med de små. Hos NaturBørn er fordelen at hverdagen er præget af rutiner og genkendelighed, og barnet bliver modtaget af den samme voksne hver dag.

I min fritid holder jeg meget af at færdes i naturen, og dyrker løb, vandring, cykling på min gravelcykel samt ture på vandet i kajakken. Weekenderne bruger jeg ofte sammen med min mand og vores børn i vores dejlige sommerhus ud til Kattegat i Ebeltoft. Vi inviterer ofte venner på besøg i weekenderne.

Jeg tilbyder en fast rutine med NaturBørns små medlemmer i dagligdagen og vil med vores daglige aktiviteter have fokus på de pædagoiske læreplaners 6 temaer:

- Barnets alsidige udvikling

- Sociale kompetencer

- Sprog

- Krop og bevægelse

- Naturen og naturfænomener

- Kulturelle udtryksformer og værdier